Schoolreizen

Samen met Touringcarbedrijf Van Gompel is Van Gerwen Munckhof de nummer 1 in schoolreisjes in de regio Eindhoven en de Kempen. Door de jaren heen hebben wij voor vrijwel alle scholen in Eindhoven en omgeving het schoolreisje mogen verzorgen. Door onze jarenlange ervaring, scherpe prijsstelling en het kunnen inzetten van dubbeldekkers, kiezen scholen voor ons bedrijf. Dubbeldekkers zijn bij uitstek geschikt voor het vervoer van grote gezelschappen. Door het grote aantal zitplaatsen kunnen er grote groepen passagiers vervoerd worden met minder bussen. Dat geeft u een financieel voordeel ! Voor bijvoorbeeld een groep van 270 kinderen zijn normaal gesproken 5 à 6 bussen nodig. Wij verzorgen dat met 3 dubbeldekkers. In ons wagenpark zijn dubbeldekkers goed vertegenwoordigd. Onze dubbeldekkers hebben een zitcapaciteit van 85, 89 of 90 plaatsen. De 85 persoons kunnen wij ook voorzien van een aanhanger.

Hieronder de 30 meest gekozen bestemmingen:

Toverland - Sevenum

De Efteling - Kaatsheuvel

De Hooiberg - Bladel

Beekse Bergen - Hilvarenbeek

Bobbejaanland - Lichtaart

Billy Bird Park Hemelrijk - Volkel

Duinoord - Helvoirt

Dippie Doe - Best

Hullie Speelboerderij - Uden

Dierenrijk - Nuenen

Lolland - Tilburg

Walibi World - Biddinghuizen

Kinderpretland - Weert

Valkenier - Valkenburg

Oorlogsmuseum - Overloon

Ouwehands Dierenpark - Rhenen

Kinderstad - Heerlen

Julianatoren - Apeldoorn

Klim Bim - Waalre

Geenhoven - Valkenswaard

Tivoli - Berg en Dal

Burgers Zoo - Arnhem

Klein Zwitserland - Tegelen

Steinerbos - Stein

Prehistorisch Dorp - Eindhoven

Splinter - Eindhoven

NoNo's Land - Leende

Zoopark - Overloon

De Vleut - Best

Archeon - Alphen aan de Rijn

Tip :
Ben er vroeg bij! Omdat scholen vaak in dezelfde periode op reis gaan en graag gebruik maken van de dubbeldeks bussen, is het noodzakelijk op tijd te zijn.

Tip :
Plan eens een schoolreis op woensdag.
Voordeel 1 : dubbeldekkers vaker beschikbaar.
Voordeel 2 : minder druk in de attractieparken.

Tip :
De meeste scholen gaan in mei of juni op schoolreis. Plan daarom eens in september een reisje. Het weer is nog vaak goed en het is minder druk in de parken of speeltuinen.

Tip :
Vraag aan ouders of zij op de dag van het schoolreisje hun auto niet bij of in de buurt van de school parkeren. Hierdoor kunnen de bussen gemakkelijker, veiliger en zonder schade aan de school voorrijden.

Wist u dat :
De Efteling precies bijhoudt hoeveel gasten de verschillende touringcarbedrijven naar de Efteling brengen. Van Gerwen Munckhof Tours staat al jaren in de top 10 van touringcarbedrijven die de meeste gasten naar de Efteling brengen.