Nieuws

De Open Bedrijven Dag is hét event waarbij jij een echt kijkje achter de schermen kan nemen. Op zaterdag 23 maart 2024 openen wij van 10.00 tot 16.00 uur onze deuren!
Heb je er weleens over nagedacht om touringcarchauffeur te worden? Misschien heb je er wel over gedroomd om eens achter het stuur te zitten van zo’n grote touringcar. Is een carrière switch dan iets voor jou? Of is een opleiding om touringcarchauffeur te worden voor jou de beste studiekeuze? Wil je niet een nummer zijn in een groot bedrijf, maar maak je liever deel uit van een familiebedrijf? Kom dan zaterdag 23 maart bij ons langs. Kijk eens achter de schermen van een echt familie touringcarbedrijf. Loop eens door de garage van ons bedrijf, maak een praatje met één van onze ervaren chauffeurs of kruip eens achter het stuur van een dubbeldekker. Durf je het aan om ook echt een stukje te rijden op een touringcar? Dan pak die kans! Onze lesbus met instructeur staat de hele dag voor je klaar. En wie weet wordt jij het nieuwe gezicht achter het stuur van één van onze touringcars.

 

Op 15 januari 2022 hebben wij het Valkenswaardse transportbedrijf Bots-Ras overgenomen. Hierdoor groeide onze vrachtwagenvloot uit tot 4 wagens. Deze uitbreiding is een mooie aanvulling binnen ons bedrijf waar we trotst op zijn. Onze core business is en blijft het busvervoer. Voor uw busvervoer hebben wij de beschikking over een 30 tal touringcars, variërend van 16 tot 90 personen.

In het vierde kwartaal van 2023 werd onze nieuwe touringcar afgeleverd. Deze prachtige wagen heeft nummer 144 gekregen. Deze Van Hool touringcar heeft een DAF Motor, 62 zitplaatsen en een rolstoellift.

Het kan, het mag en veel scholen zijn in 2021 op pad geweest. In mei en juni werden de eerste stappen gezet en organiseerde veel scholen hun schoolreis. Van half september tot half oktober brachten wij meer dan 11000 kinderen naar een pretpark of dierentuin !! De eerste scholen hebben hun schoolreis 2022 weer op onze planning gezet. Dus wacht niet te lang!

Begin 2020 hebben wij onze intrek genomen in ons nieuwe bedrijfspand op de Run in Veldhoven. Op een centraal gelegen zichtlocatie is ons moderne pand gebouwd. Een complex met kantoren, werkplaats, wasstraat, tankstation en parkeerruimte voor onze touringcars. Kortom, een prachtig pand op een mooie locatie, waar het fijn werken is. Wij zijn er ontzettend trots op ! De snelweg N2/A2 ligt op nog geen 2 kilometer van ons bedrijf. Hierdoor zijn ook de A67, A50 en A58 in een mum van tijd bereikt. Fijn voor onze klanten, want we staan zo voor de deur. Tilburg en omstreken worden vanuit onze standplaats Goirle bedient.