Nieuws

In het tweede kwartaal van dit jaar werd onze splinternieuwe touringcar afgeleverd. Deze prachtige wagen heeft nummer 136 gekregen. Deze touringcar is een mooi Brabants product. Gebouwd in Valkenswaard door VDL en voorzien van een Eindhovense DAF Motor. Bus 136 is voorzien van alle nieuwste en modernste snufjes, heeft 62 zitplaatsen en o.a. voorzien van een rolstoellift.

Het kan en het mag, dus doen !
Twee Eindhovense basisscholen zijn in juni “gewoon” op schoolreis geweest. Een groot succes. Het was een zon overgoten dag met allemaal blije kinderen !

Begin 2020 hebben wij onze intrek genomen in ons nieuwe bedrijfspand op de Run in Veldhoven. Op een centraal gelegen zicht locatie is ons moderne pand gebouwd. Een complex met kantoren, garage/werkplaats, wasstraat, tankstation en parkkeerruimte voor onze touringcars. Kortom, een prachtig pand op een mooie locatie, waar het fijn werken is. Wij zijn er ontzettend trots op !

— Helaas is deze dagtocht wegens Covid-19 komen te vervallen —

Met de bus de Huishoudbeurs 2020 in Amsterdam bezoeken?

Wilt u individueel of met een kleine groep – per bus – naar de Huishoudbeurs 2020 in de RAI in Amsterdam?

Boek dan een individuele dagtocht bij onze partner Touringcarbedrijf Van Gompel. Zij zijn hierin gespecialiseerd en u kunt opstappen in Bergeijk, Valkenswaard, Eindhoven, Reusel, Hilvarenbeek, Tilburg, Boxtel, Best en Veldhoven.
De routes zijn snel, met slechts 3 of 4 stops voor opstappers.

 

 

Onze touringcars werden weer in diverse steden “gespot”.

Van Gerwen Munckhof heeft ook dit jaar weer veel mooie dagtochten, groeps- en schoolreizen verzorgd.
Behalve in Nederland werden diverse mooie steden in Europa aangedaan. Ook Parijs, Berlijn, Praag en Londen stonden dit jaar weer op het programma.

Komt u onze bussen ergens in het buitenland tegen? We zouden het leuk vinden om er foto’s van te ontvangen, liefst met vermelding van de plaats!