Nieuws

Met de bus de Huishoudbeurs 2019 in Amsterdam bezoeken?

Wilt u individueel of met een kleine groep – per bus – naar de Huishoudbeurs 2019 in de RAI in Amsterdam?

Boek dan een individuele dagtocht bij onze partner Touringcarbedrijf Van Gompel. Zij zijn hierin gespecialiseerd en u kunt opstappen in Bergeijk, Valkenswaard, Eindhoven, Reusel, Hilvarenbeek, Tilburg, Boxtel, Best en Veldhoven.
De routes zijn snel, met slechts 3 of 4 stops voor opstappers.

Klik hier voor meer informatie >>

 

 

Onze touringcars werden weer in diverse steden “gespot”.

VanGerwen Munckhof heeft ook dit jaar weer veel mooie dagtochten, groeps- en schoolreizen verzorgd.
Behalve in Nederland werden diverse mooie steden in Europa aangedaan. Ook Parijs, Berlijn, Praag en Londen stonden dit jaar weer op het programma.

Komt u onze bussen ergens in het buitenland tegen? We zouden het leuk vinden om er foto’s van te ontvangen, liefst met vermelding van de plaats!

 

VanGerwen Munckhof heeft er weer een mooie vakantiereis opzitten.

In januari 2017 hebben we 35 passagiers weer veilig per touringcar naar Oostenrijk -en weer terug- gereden!
Naar Längenfeld in het Ötztal, een van de zijdalen van het Inntal. Weinige dalen bieden echter zoveel natuurschoon als dit dal. Voor velen is dit een geliefd vakantiegebied.

Men verbleef in Hotel Edelweiss: een goed drie sterren hotel, gelegen in het centrum van Längenfeld.
Alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, radio en TV. Men kan gebruikmaken van de sauna, solarium en stoombad. Het hotel heeft de beschikking over Wi-Fi.
Dagelijks ontbijt in buffetvorm. Voor het diner keuze uit twee menu’s evenals een uitgebreid saladebuffet. Elke dag gratis de High Tea.
Franz en Sigfrid Kuen hebben ons van harte een warm welkom geheten.

De nieuwe huisstijl van VanGerwen Munckhof wordt uiteraard ook doorgevoerd worden op onze nieuwe touringcars.

Het begon met de ontwerptekening en vervolgens wordt het nieuwe logo op de touringcars gemonteerd.
Inmiddels rijden er al diverse touringcars voorzien van de nieuwe huisstijl, zoals hier op de dubbeldekker te zien is.

 

 

Twee touringcarbedrijven zijn samengevoegd tot één solide organisatie: Van Gerwen Munckhof Tours B.V.

Touringcarbedrijf Van Gerwen uit Veldhoven is van oudsher gespecialiseerd in vakantiereizen, dagtochten en schoolreizen. Munckhof tours is specialist in zakelijk touringcarvervoer en VIP-vervoer.
Met de samenvoeging van deze twee gerenommeerde bedrijven is een organisatie ontstaan die van alle markten thuis is als het gaat om reizen per touringcar. Een organisatie die klaar is voor de toekomst!
Met trots presenteren wij hiermee onze nieuwe huisstijl en website, waarin elementen van beide bedrijven zijn terug te vinden.

Welkom bij VanGerwenMunckhof ToursDe jarenlange ervaring en expertise die is samengebracht in Van Gerwen Munckhof Tours, resulteert in een touringcarbedrijf dat álles te bieden heeft op het gebied van comfortabel personenvervoer. Of het nu gaat over een kleinere groep van een tiental mensen, of een groot gezelschap van 90 personen of meer, we hebben altijd vervoer op maat beschikbaar. Daarbij voldoen zowel het wagenpark als onze chauffeurs aan de strengste eisen. Niet voor niets zijn we erkend door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, lid van Koninklijk Nederlands Vervoer en ISO 9001 gecertificeerd. Het crème de la crème in personenvervoer vindt u bij van Van Gerwen Munckhof Tours. De unieke 24-persoons Exclusive VIP Traveler bijvoorbeeld. In deze mobiele suitte met lederen fauteuils, voorzien van alle moderne communicatiemiddelen, geniet u van het comfort tijdens een vergadering of presentatie. Of de indrukwekkende Neoplan Starliner II, waarvan er in Nederland slechts een beperkt aantal rondrijden. Met de samengebrachte expertise én het uitgebreide wagenpark, is Van Gerwen Munckhof Tours een uniek touringcarbedrijf geworden. Uniek in de regio Eindhoven en tot ver daarbuiten.