Nieuws

Wasstraat voor bedrijfswagens. Eigenaren van bedrijfswagens kunnen gebruik maken van onze wasstraat. Vijf dagen van de week, van maandag t/m vrijdag, van 08.00 uur tot 17.00 uur. Bestelwagens en bestelbusjes € 17.50, kleine vrachtwagens € 20,-, inclusief de BTW. Melden aan onze garage/werkplaats of via de intercom bij de hoofdingang. Of u belt met 040-2535055 of 0497-576000. Wassen op rekening, geen probleem.

In het tweede kwartaal van 2020 werd onze nieuwe touringcar afgeleverd. Deze prachtige wagen heeft nummer 136 gekregen. Deze touringcar is een mooi Brabants product. Gebouwd in Valkenswaard door VDL en voorzien van een Eindhovense DAF Motor. Bus 136 is voorzien van alle nieuwste en modernste snufjes, heeft 62 zitplaatsen en o.a. is voorzien van een rolstoellift.

Het kan, het mag en veel scholen zijn in 2021 op pad geweest. In mei en juni werden de eerste stappen gezet en organiseerde veel scholen hun schoolreis. Van half september tot half oktober brachten wij meer dan 11000 kinderen naar een pretpark of dierentuin !! De eerste scholen hebben hun schoolreis 2022 weer op onze planning gezet. Dus wacht niet te lang!

Begin 2020 hebben wij onze intrek genomen in ons nieuwe bedrijfspand op de Run in Veldhoven. Op een centraal gelegen zichtlocatie is ons moderne pand gebouwd. Een complex met kantoren, werkplaats, wasstraat, tankstation en parkeerruimte voor onze touringcars. Kortom, een prachtig pand op een mooie locatie, waar het fijn werken is. Wij zijn er ontzettend trots op ! De snelweg N2/A2 ligt op nog geen 2 kilometer van ons bedrijf. Hierdoor zijn ook de A67, A50 en A58 in een mum van tijd bereikt. Fijn voor onze klanten, want we staan zo voor de deur. Tilburg en omstreken worden vanuit onze standplaats Goirle bedient.

— Helaas is deze dagtocht wegens Covid-19 komen te vervallen —

Met de bus de Huishoudbeurs 2020 in Amsterdam bezoeken?

Wilt u individueel of met een kleine groep – per bus – naar de Huishoudbeurs 2020 in de RAI in Amsterdam?

Boek dan een individuele dagtocht bij onze partner Touringcarbedrijf Van Gompel. Zij zijn hierin gespecialiseerd en u kunt opstappen in Bergeijk, Valkenswaard, Eindhoven, Reusel, Hilvarenbeek, Tilburg, Boxtel, Best en Veldhoven.
De routes zijn snel, met slechts 3 of 4 stops voor opstappers.