Organisatie

Van Gerwen Munckhof Tours is gevormd door de fusie tussen Touringcarbedrijf Van Gerwen uit Veldhoven en Munckhof tours uit Eindhoven.

De geschiedenis van Touringcarbedrijf Van Gerwen gaat terug tot 1934. Het busbedrijf van Harry van Gerwen groeide uit tot een echt familiebedrijf, waarin de zoons participeerden. Touringcarbedrijf Van Gerwen heeft sinds jaar en dag naam gemaakt met alle soorten touringcarreizen, zowel nationaal als internationaal.

Welkom bij VanGerwenMunckhof ToursMunckhof tours was eveneens een familiebedrijf, in 2005 overgenomen door Jan Tops, die in het verleden ook werkzaam was bij Van Gerwen. Hij heeft Munckhof tours laten groeien tot de specialist op het gebied van zakelijk personenvervoer en VIP-vervoer.

Nu Touringcarbedrijf Van Gerwen en Munckhof tours hun krachten hebben gebundeld, is een touringcarbedrijf van formaat ontstaan, dat beschikt over een indrukwekkend wagenpark en de meest ervaren medewerkers.
Het bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd, erkend door de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijven en aangesloten bij de Vereniging Koninklijk Nederlands Vervoer.

Van Gerwen en Munckhof; nu één organisatie: VanGerwen Munckhof
Starliner touringcar