Organisatie

Van Gerwen Munckhof Tours is gevormd door de fusie tussen Touringcarbedrijf Van Gerwen uit Veldhoven en Munckhof tours uit Eindhoven. De geschiedenis van Touringcarbedrijf Van Gerwen gaat terug tot 1934. Het busbedrijf van Harry van Gerwen groeide uit tot een echt familiebedrijf, waarin de zoons participeerden. Touringcarbedrijf Van Gerwen heeft sinds jaar en dag naam gemaakt met alle soorten touringcarreizen, zowel nationaal als internationaal. Munckhof Tours was eveneens een familiebedrijf, dat door de jaren heen de specialist werd op het gebied van zakelijk personenvervoer en VIP-vervoer.

Welkom bij VanGerwenMunckhof ToursIn 2018 is Van Gerwen Munckhof overgenomen door Touringcarbedrijf van Gompel. Drie touringcarbedrijven, samen goed voor meer dan 300 jaar ervaring, werken alweer enkele jaren zeer nauw samen. Naar buiten toe dragen wij nog onze vertrouwde namen uit, maar intern zijn wij één solide organisatie. Door de hechte samenwerking van deze drie gerenommeerde bedrijven is een organisatie ontstaan die van alle markten thuis is. Voorheen had elk bedrijf zijn specialisme. Tegenwoordig zijn deze specialisme samen gebundeld en hebben wij nu alles onder één dak. Denk daarbij aan rolstoelvervoer, VIP vervoer, dagtochten, schoolreizen, zakelijk vervoer, luchthaventransfers, evenementenvervoer en meerdaagse reizen.

De jarenlange ervaring en expertise resulteert in een touringcarbedrijf dat álles te bieden heeft op het gebied van comfortabel personenvervoer. Of het nu gaat over een kleinere groep van een tiental mensen, of een groot gezelschap van 90 personen of meer, we hebben altijd vervoer op maat beschikbaar. Daarbij voldoen zowel het wagenpark als onze chauffeurs aan de strengste eisen. Niet voor niets zijn we erkend door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, lid van Koninklijk Nederlands Vervoer en ISO 9001 gecertificeerd. Met de samengebrachte expertise én het uitgebreide wagenpark, is Touringcarbedrijf Van Gompel en Van Gerwen Munckhof een uniek touringcarbedrijf geworden. Uniek in de regio Eindhoven en tot ver daarbuiten.