Samen verder!

Van Gerwen en Munckhof; nu één organisatie: VanGerwen Munckhof

Twee touringcarbedrijven zijn samengevoegd tot één solide organisatie: Van Gerwen Munckhof Tours B.V.

Touringcarbedrijf Van Gerwen uit Veldhoven is van oudsher gespecialiseerd in vakantiereizen, dagtochten en schoolreizen. Munckhof tours is specialist in zakelijk touringcarvervoer en VIP-vervoer.
Met de samenvoeging van deze twee gerenommeerde bedrijven is een organisatie ontstaan die van alle markten thuis is als het gaat om reizen per touringcar. Een organisatie die klaar is voor de toekomst!
Met trots presenteren wij hiermee onze nieuwe huisstijl en website, waarin elementen van beide bedrijven zijn terug te vinden.

Welkom bij VanGerwenMunckhof ToursDe jarenlange ervaring en expertise die is samengebracht in Van Gerwen Munckhof Tours, resulteert in een touringcarbedrijf dat álles te bieden heeft op het gebied van comfortabel personenvervoer. Of het nu gaat over een kleinere groep van een tiental mensen, of een groot gezelschap van 90 personen of meer, we hebben altijd vervoer op maat beschikbaar. Daarbij voldoen zowel het wagenpark als onze chauffeurs aan de strengste eisen. Niet voor niets zijn we erkend door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, lid van Koninklijk Nederlands Vervoer en ISO 9001 gecertificeerd. Het crème de la crème in personenvervoer vindt u bij van Van Gerwen Munckhof Tours. De unieke 24-persoons Exclusive VIP Traveler bijvoorbeeld. In deze mobiele suitte met lederen fauteuils, voorzien van alle moderne communicatiemiddelen, geniet u van het comfort tijdens een vergadering of presentatie. Of de indrukwekkende Neoplan Starliner II, waarvan er in Nederland slechts een beperkt aantal rondrijden. Met de samengebrachte expertise én het uitgebreide wagenpark, is Van Gerwen Munckhof Tours een uniek touringcarbedrijf geworden. Uniek in de regio Eindhoven en tot ver daarbuiten.